20 godina ,,Bosonogih na pesku” u Bačkom Novom Selu

U okviru projekta Naše selo, Delta Fondacija podržala je tradicionalnu sportsku manifestaciju ,,Bosonogi na pesku” u Bačkom Novom Selu u Vojvodini koja se ove godine održala po jubilarni 20. put.

Na dobro poznatom mestu za ljubitelje igara na pesku, čardi kod Mikavice, na obali Dunava, ,,Bosonogi na pesku” okupili su meštane svih uzrasta kako bi se zajedno takmičili u disciplinama poput trčanja, fudbala, odbojke, skakanja u dalj, ali i onim manje poznatim poput trčanja sa jajetom i skakanja u džaku koje su posebno bile atraktivne mališanima.

Za sve pobednike bile su spremne medalje i diplome, dok su za takmičenje u potezanju konopca bili posebno pripremljeni i pobednički pehari za prva tri mesta.

Posetioci i učesnici mogli su da se osveže raznim poslasticama, a naše veliko zadovoljstvo je što su i ove godine kompanije članice Delta Holdinga – Delta DMD, The Fun & Fit Company i Mioni, donirale svoje proizvode i omogućile svima, a naročito mališanima, da uz osveženje uživaju u slatkim i slanim zalogajima. Ove godine, posebnu zahvalnost dugujemo i kompaniji Delta Transportni Sistem koja je obezbedila efikasan i siguran transport proizvoda do njihovog odredišta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *