Donacije Bačkom Novom Selu za unapređenje kulturnog i društvenog života

Kroz projekat ,,Naše selo”, pored neminovnog fokusa na unapređivanje poljoprivredne proizvodnje individualnih gazdinstava, posebna pažnja poklanja se unapređivanju kulturnog i društvenog života lokalne zajednice.

Tokom jula, zajedno sa našim partnerom na projektu Erste bankom, imali smo priliku da mališane Bačkog Novog Sela obradujemo čak dva puta.

Erste banka osnovnoj školi ,,Moša Pijade’’ donirala je električni klavir i tom prilikom mališani su upriličili kratku priredbu u znak zahvalnosti. Zahvaljujući ovoj donaciji, mališani Bačkog Novog Sela konačno će imati vredan instrument na kojem će moći da ispoljavaju svoju kreativnost i muzički talenat.

Osim toga, robnom donacijom podržali smo i tradicionalni sportski seoski događaj pod nazivom ,,Bosonogi na pesku’’. Ovaj događaj, koji se svake godine održava poslednjeg vikenda u julu mesecu, okupio je mališane Bačkog Novog Sela u cilju druženja i takmičenja u različitim sportskim disciplinama, onim klasičnim ali i onim manje konvencionalnim kao što su skakanje u džaku, brzo jedenje lubenice i trčanje sa jajetom!

Tom prilikom, mališani su mogli da uživaju i u ukusima brendova naših kompanija Fun & Fit i Delta DMD, kao i da se osveže vodom Gala fabrike Mioni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *